ARNE BIRK

Arkitektfirmaet

Parkeringshus

Forslaget omhandler etablering af nyt p-hus på den eksisterende parkeringsplads bag Svendborg Rådhus. Parkeringshuset tænkes opført i kombination med butikker/kontorer og evt. boliger mod Gerritsgade.

Selve parkeringshuset tænkes opført i fem niveauer omfattende kælderplan, stueplan, 1. sal, 2. sal og parkering på taget i 3. sals niveau. I oplægget er parkeringshusets øverste etager beklædt med en transparent glasskærm.

Langs Centrumpladsen/Gerritgade, tænkes opført en bygning som indeholder butikker i stueplan og evt. boliger eller kontorer på 1. og 2. sal. Butiksfacaden mod pladsen (Centrumpladsen/Gerritsgade) tænkes opført i blankt murværk og bearbejdet med nicher ved vinduespartierne. Den resterende del af facaden tænkes at fremstå med en pudset overflade.

Pladsen foran bygningen – som i dag rummer et lille springvand – tænkes også bearbejdet i nogen grad. Fx ved flytning af springvandet og bearbejdning af pladsens vestlige ende.

transperant
Websitet bruger cookies til statistik og til navigation på siden. Hvis du vil vide mere, så tjek vores politik her:
Cookie politik Når du fortsætter med at bruge vores hjemmeside, accepterer du at vi bruger cookies som beskrevet i vores politik.
Accepter cookies