ARNE BIRK

Arkitektfirmaet

Rantzausmindevej

Opførelse af nyt enfamiliehus i to fulde plan i Rantzausminde.

Huset er opført som det første af to éns huse på grund ud til Rantzausmindevej i Rantzausminde. Ønsket om at tilgodese udsigten til Svendborgsund, samt grundens beskedne størrelse har været blandt de væsentligste faktorer i forbindelse med husets formgivning.

Husets store alrum er anbragt på 1. sal over husets integrerede dobbeltgarage i stueplan. Dette sikrer optimal adgang til udsigten - og samtidigt ”løftes” det primære opholdsrum væk fra den relativt trafikerede vej. Bygningskroppens formsprog er skarpt og enkelt, men tilføjes spænding via den store, let vinklede opholds-/udsigtsterrasse i 1. sals niveau.

transperant
Websitet bruger cookies til statistik og til navigation på siden. Hvis du vil vide mere, så tjek vores politik her:
Cookie politik Når du fortsætter med at bruge vores hjemmeside, accepterer du at vi bruger cookies som beskrevet i vores politik.
Accepter cookies